Google I/O 2013: Universal Analytics

Som vi har skrevet om tidligere her på bloggen, så afholdte Google i sidste uge deres årlige Google I/O konference for udviklere.

I torsdags demonstrerede Google deres kommende webanalyse værktøj, Universal Analytics og deres nye infrastruktur til indsamling af data. Den nye infrastruktur gør det muligt at måle brugeradfærd på tværs af alle platforme – f.eks. spilkonsoller, smart tv eller Point-of-Sale systemer.

Udover den nye infrastruktur til indsamling af data, så demonstrerede Google også, hvordan det med Universal Analytics bliver muligt at måle brugeradfærd på tværs af forskellige enheder, samt tre nye cross device rapporter:

  • Device Overlap
    Virker på samme måde som den nuværende ”Multi-Channel Funnel” overview rapport, men i stedet for at se overlappet imellem trafikkilder er det muligt at se overlappet imellem devices.
  • Device Path
    Ligesom overstående, så minder Device Path utrolig meget om en allerede eksisterende rapport – ”Top Conversion Paths”. I ”Top Conversion Paths” rapporten er det muligt at se stien af trafikkilder, som har genereret konverteringer. I den nye Device Path rapport bliver det muligt at se stien af enheder i kombination med de sædvanlige variable.
  • Acquisition Source
    Acquisition Source rapporten ligner ikke tidligere rapporter i Google Analytics. Acquisition Source rapporten gør det muligt at se, fra hvilke enheder, dine bruger kom første gang og hvad deres værdi er.

Du kan se hele præsentationen her 

0 svar

Skriv en kommentar

Deltag i diskutionen
Udfyld formularen nedenfor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *