Check-In Deals er landet!

Facebook Check-In Deals er landet!

.. bare på den forkerte side af Øresund ..

I går lancerede Facebook i samarbejde med McDonald’s og at par andre annoncører, Check-In Deals på det svenske marked. Check-In Deals er en form for digital kupon, som indløses via Facebook’s Places funktionen på mobiltelefonen.

Som med alt andet i den info-video verden vi lever i, så har Facebook lavet en forklarende film af, hvad Facebook Places er. Den kan ses her:

Som forbruger tilkendegiver man, via sin mobil, hvor man befinder sig ved at checke ind på en virtuel placering, som er blevet oprettet på Facebook netværk. Førhen blev dette Check-In blot delt på Facebook, og så var det ligesom det. Ens venner kunne se, hvor man var, og man kunne dele en lille kommentar om stedet. Men så var der heller ikke meget mere i det. Fra i går af ændrer dette sig for personer, der checker ind på McDonald’s i Sverige.

For lige at forstå hvordan dette ”Check-In Deals” koncept fungerer, har de flinke folk hos Facebook igen, igen lavet en lille info-video:

Til lanceringen i Sverige har McDonald’s anvendt deres 1955 burger, som også kører på det danske marked, til at tiltrække forbrugerne. Checker man ind på en McDonald’s i Sverige via Facebook Places kan man få en Milkshake, hvis man køber en 1955 menu, eller som de selv siger “Köp en 1955 meny och få en milkshake på köpet!”.

Og hvad ville en lancering via Facebook være uden en info-video, så her er der skam også lavet en lille forklarende ét minuts film, der guider de svenske forbrugere gennem hele processen.

Hvad kommer dette til at betyde for de danske Facebook Places brugere? Tja, pt. ikke rigtig noget, medmindre man har årskort til Øresundsbroen, men dette skal da helt sikkert ses som et skridt i den rigtig retning. Det må være, at vi får Check-In Deals til Danmark.

0 svar

Skriv en kommentar

Deltag i diskutionen
Udfyld formularen nedenfor

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *